GardenTrends

Descoperă familiile complexe de produse și paletele vaste de texturi și culori. Asortează-le într-un mod inovativ, pentru a crea proiecte cu design unic, personalizat.

Inspirat de natură, realizat manual: gama noastră de produse Bradstone reproduce aspectul și caracteristicile pietrei naturale și lemnului în detalii uimitoare.

Familiile noastre de produse Wetcast cuprind o mare varietate de elemente de design peisagistic pentru diverse aplicații. Dalele pentru gradină sau piscină, sistemele de parapeți și de garduri, treptele și delimitările sunt o sursă de inspirație în procesul de proiectare și conferă un design armonios amenajărilor exterioare.

Evenimentul se adresează arhitecților și studenților arhitecți. Nu în ultimul rând, se adresează și producătorilor de materiale, inginerilor și constructorilor, interesați să își extindă cunoștințele și, de ce nu, să participe la aceste procese sau să exploreze o nouă direcție.

Speakeri:

Arhitecta Irina Ivan, Project Manager în cadrul Semmelrock Romania, va face o prezentare a companiei și a portofoliului de produse.

Invitat special este Dušan Koháry, Manager de Produse la Semmelrock International, cu experiență și educație la Universitatea Tehnică Slovacă din Bratislava. Un adevărat pasionat de Bradstone și de dezvoltarea noilor produse.

Inscrierea s-a terminat! Multumim!


GardenTrends